OBS: På euroclinix gäller 18årsgräns för att handla. All support och rådgivning sker via euroclinix hemsida via banner ovan.

Svensk gratis länkkatalog för hemsidor och bloggar

Vill du söka i länkkatalogen efter en viss sida?

  Nyheter från dagens händelser:

Körkortsfrågorna 2021

Lyckas du också! Online körkortsfrågor för bil, motorcykel och moped. Öva och lyckas innan provet.
www.körkort.se
Rapportera tidrapport online enkelt och billigt. Sveriges bästa?
  Betway SV Kr Banner
 

Annonsering på vår webbplats

Vår länkkatalog kommer alltid förbli helt kostnadsfri för den som endast vill lägga till sin länk här. Vi har förstått att det dock finns företag som vill visa sin webbsida eller produkt mer än andra. Vi ger nu möjlighet till dig som har ett seriöst företag möjlighet att visa en textannons till valfri sida på din webbplats.

Tekniskt

Annonserna kommer visas på alla sidor förutom de sidor som vuxeninriktade.

Formatet är likt Googles annonser, du får välja titel, en kort beskrivning och sedan länkar vi detta till sidan du önskar på din webbplats.

OBS: Detta är ingen SEO länkplacering - länken kommer skapas så inte Google och andra sökmotorer tror vi spammar deras index med massvis med länkar.

Vi kommer visa högst 5 annonser - det betyder att först till kvarn gäller. När annonsplats blir ledig får den som står i kön besked och kan välja att starta upp sin annonsering eller avsäga sig köplatsen.

Mål

Målet med din annonsering är att du skall få fler besökare till den sida du önskar annonsera - inte göra din domän starkare i sökmotorerna. Vi vill att du skall få fler kunder om man ser det så!

Pris

Just nu! 499 kr + moms per månad. (Ord. pris 699 kr + moms per månad)

Vi innehar F-skatt. Vi fakturerar genom e-post. Betalning inom 20 dagar. Annonser visas endast när full betalning inkommit oss och du är nöjd med hur din annons kommer se ut.

Kontakta oss nu för beställning eller för mer information. Vi väntar på att hjälpa dig också. Klicka här för kontaktsidan.

 

Du måste vara 18 år och äldre för att spela online!
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller.

Skriva Högskoleprovet i år?

Få toppresultat! Läs mer här om övningsboken som förändrar och hjälper.
www.hogskoleprovet.se

Senaste i katalogen

 

Sidor som länkar tillbaka till katalogen visas före vanliga länkar. Läs mer på din infosida hur du kan aktivera din länk.

 
Förhöj livet lite grand!
 
Psss.... chansa inte!