OBS: På euroclinix gäller 18årsgräns för att handla. All support och rådgivning sker via euroclinix hemsida via banner ovan.

Svensk gratis länkkatalog för hemsidor och bloggar

Vill du söka i länkkatalogen efter en viss sida?

  Nyheter från dagens händelser:

Körkortsfrågorna 2018

Lyckas du också! Online körkortsfrågor för bil, motorcykel och moped. Öva och lyckas innan provet.
www.körkort.se
Rapportera tidrapport online enkelt och billigt. Sveriges bästa?
  Betway SV Kr Banner
 

Detaljer om terraversace.satisgroup.net

Terraversace

Upplagd i Barn och familj / Fritid och nöjen

Terraversace

Terraversace - en medlem i SvenskaLänkar. Besök dem nu!

Länken har varit upplagd sedan den 10 januari 2013 av Terese Tengström. Infosidan har lästs 295 gånger sedan länken lades upp.

Länken är inte aktiverad som exklusiv länk ännu. Här kan du enkelt uppdatera din länk.

Länkbeskrivning

Kalabriens absoluta pärlor är Tropea och Pizzo (ca halvtimme från Palmi). Tropea är alltid fullt av liv. Det ligger på en platå 70m över havet. Man ser vulkanön Stromboli och en härlig sandstrand. Vattnet är kristallklart. Pizzo är berömd för sin Tartufo-glass, som avnjuts på ett av Italiens vackraste torg. Den charmiga lilla staden ligger på en brant klippa med underbar utsikt över bukten.

Huset som man kan hyra ligger i Trachini på Costa Viola - nära (ca 1, 5km) - Palmi, där det finns allt vad man kan behöva: Butiker, bank, post, barer, restauranger mm. Till Kalabriens pärlor, Tropea, Pizzo (norrut) och Reggio Calabria (söderut) är det en halvtimma med bil.

Trachini är en charmig miniby med egen vik och strand nedanför huset. I Kalabrien finns inga industrier och havet är kristallklart. Också härifrån ser man Stromboli. Det är ca 2, 5 tim. med båt till de världsberömda Lipariska öarna.

I ett nyrenoverat gårdshus finns det en restaurang. Traditionell kalabresisk mat lagas på lokalt odlade produkter. I Trachini kan man dyka, vandra, rida, cykla eller bara vila och ha det skönt.

Bilder på huset och omgivningarna samt samtliga priser hittar ni på http://terraversace.satisgroup.net (OBS ej en www-adress)

OM PRISET

Priset varierar beroende på säsong men också antal personer. eftersom linne, handdukar, badhanddukar och städ ingår i priset.
Ingen bokningsavgift. Ni betalar kontant när ni kommer fram till huset.


OM RESAN TILL KALABRIEN - COSTA VIOLA - TRACHINI.

Ett unikt läge som Trachini med egen strand nedanför huset och förtrollande utsikt från altanen samt modern standard i en genuin miljö och långt från alla charterturister gör att det är lite svårare att komma dit än till ett vanligt resmål. Det bästa är att flyga till Sicilien. Då blir det en del av reseupplevelsen.

Direktflyg (Ryanair) till Trapani på Sicilien. Trapani - Palmi är ca 35 mil. Man åker längs Siciliens underbara kust. Det bästa är att hyra bil på flygplatsen i Trapani (man kan förbeställa). Man kan stanna i t ex i Cefalú med underbara stränder och trevliga trattorior för att äta lunch och bada. Sedan fortsätter man till Palmi. Ett annat alternativ är att flyga till Catania. Då är det bara 11 mil till Palmi/Trachini. Från Palermo - Palmi /Trachini är 24mil.


Man kan flyga till Rom och åka tåg resten av vägen. Välj gärna i så fall ett Eurostar, tar ca 3, 5 timmar- från Rom till Gioia Tauro. Till en liten prisskillnad boka gärna 1:a klass.
Närmaste flygplats är Lamezia. Man kan köpa en flygstol till Lamezia (på Solresor till Kalabrien).Till Lamezia från Sverige flyger man med byte vid någon av följande flygplatser Düsseldorf, Frankfurt, Bryssel, Pisa, Bologna, Milano, Girona..
I
Ring gärna om du har några frågor. 0761-885634

Mellan berg och hav I Italeins hjärta

Ett charmigt hus med modern standard i en trevlig, genuin by Introdaqua i Abruzzo (60km till Pescara och 100km till Rom). Man befinner sig i en traditionell italiensk bergsby, Från terrassen ser man hela byn och en vacker utsikt över bergen. Huset består av tre plan med tre sovrum, ett vardagsrom med öppen spis, trägård, tre badrum, altan, matrum, kök med en liten toalett intill. I en trevlig trädgård kan man vila i solen. Det är ett perfekt ställe om man vill utforska bergens vackra natur. Här kan man vandra, rida, spela golf eller bara sola och bada. I närheten finns en lång rad historiska sevärdheter. Det är nära till barer, restauranger och affärer, Det är 20km till byn Roccaraso med en skidanläggning.
Till den Adriatiska kusten är det 30km. Motorväg Rom –Pescara. Närmaste flygplats Pescara. Till den närmaste järnvägstationen är det 5 km.

Besök sidan nu!

Klicka här för att besöka Terraversace nu direkt!

Nyckelord

Italien    Costa Viola    Versace    Egen strand    Vandra    dyka   

Nytt från webbplatsen

Kommentarer (genom Facebook)

Twitter nytt

Inget Twitterkonto är angett.

  Mobilbet - din nya spelsida online!

Skriva Högskoleprovet i år?

Få toppresultat! Läs mer här om övningsboken som förändrar och hjälper.
www.hogskoleprovet.se

Senaste i katalogen

 

Sidor som länkar tillbaka till katalogen visas före vanliga länkar. Läs mer på din infosida hur du kan aktivera din länk.

 
Förhöj livet lite grand!
 
Psss.... chansa inte!

Bra spelerbjudanden för dig

Betway SV Kr Banner